Poprava růže

Poprava růže

Anotace: Kamarádství je to nejcenější co člověk může získat.

Nikdy tohle nevěděla,
malá šedá sedí v koutě,
kdyby se však zamyslela,
že je jen růže z poutě?

Pár natrhaných papírů,
bez krásy a ladu,
pro ústa lačných upírů.
Víš kdo sedí vzadu?

Nebyla to osudová,
na pouti teď šašek leží,
moje pouta ted oková.
Kolotoč stále beží?

Proč mě stále něco dusí?
Proč mi něco trhá svaly?
Proč růže uvadnout musí?
Proč se šašci neozvali?

Na náhrobku jest vyryta,
bílá můra uhynula,
růže patří do koryta,
šaškova ústa se nepohnula.

Fialová růže z poutě,
posypaná prachem hvězd,
šaškové na kusy rvou tě,
z dálnice jen jeden sjezd
Autor jelínka, 15.06.2010
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: CRASH, Modrý Anděl, Admen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí