Příběh

Příběh

Anotace: Vzpomínám jak si mě nenáviděla a vší silou chtěla si to vzdát...

Vzpomínám na tu noc, kdy chtěla si umřít,
vzpomínám na slzy co nemohl jsem setřít
Vzpomínám na ticho, které křičelo ti z očí
Vzpomínám na rychlost tepu, vzpomínám si na každou tvoji větu

"Nemůžu dál, všechno, úplně všechno si mi vzal.."

Vzpomínám…jak sem pomalu a zlehka každou tvou myšlenku bral
Vzpomínám jak jsem tě celou pevně objal
Vzpomínám jak se naše slzy slévaly
Vzpomínám na to jak se naše pohledy setkaly
Já věděl že to není konec ale ty si chtěla pryč
Nemohl jsem tě tam jen tak nechat, nemohl jsem …
Vzpomínám jak si mě nenáviděla a vší silou chtěla si to vzdát
Víš, nikdy ani tehdy sem tě nepřestal milovat
V té chvíli, kdy si poznala opravdový pád, sem ti byl nejblíž
V té chvíli kdy si poznala úzkost a strach, byla si nejvíc v bezpečí
Vzpomínám, jakoby to bylo dneska…jsi už dospělá
Máš lásku, krásu, přátelé, našla jsi to co si chtěla…
Jen…už mě nepustíš tě obejmout, jsi svá a úplně celá
Víš co chceš a komu zítra zavoláš, jaké šaty si koupíš a na jakou pojedeš stáž
Víš…i přesto…nikdy se tě nevzdám a nepřestanu tě milovat…
Každý den budu čekat, tam kde jsme se setkali poprvé…
…budu vzpomínat..a snít o tom jaké to bude až zase přijdeš…
…a já ti dopovím ten příběh...
Autor Lifebreath, 15.06.2010
Přečteno 309x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Isquieasuus, dream in emptiness, Izza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zase to čtu a zase mám potřebu říct jak moc krásné to je.. Kdyby to jen četla.. je to prostě úžasné.. já nemůžu..

08.08.2010 20:10:00 | dream in emptiness

nebudes tomu věřit, ale úplně mě dojala.. možná proto, že podobou situaci jsem zažila.. překrásná..

17.06.2010 10:29:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí