Šátek

Šátek

Anotace: Trocha planých pocitů...

S šátkem na očích
nic nevidíš.
Sundej ho, pokud chceš.
Nebo znovu upadneš.

Proč ale často sténáš?
Na sundání energii nemáš.
Ale pláčeš častěji,
než ti co už ho nemají.

Vždyť oni vidí, co tu je.
Vždyť každý z nich teď lituje,
že už šátek není.
Pohled na svět jim to mění.

Aspoň nejsou tolik slepí.
Realita se na ně lepí.
Jenže co ty s šátkem přes oči?
Lehce tě pak zaskočí.

Nechám tě ho mít,
když s ním tak chceš být.
Jen už mi neplakej na rameno,
není s tvým světem propojeno.
Autor petunie.pet, 15.06.2010
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí