Pátý lístek

Pátý lístek

Anotace: ***

Září obloha, svítí úsměv,
jen na cestu trošku mží.

Milión možností po zádech teď běhá,
svou nabídkou se možná mstí.

Vyber si, nech se zavát, nadfouknout,
jako chmýří pampelišek,
horkovzdušný balón,
pětilístek nad loukou.

Pátý lístek mám do rezervy.
Autor jerabina, 15.06.2010
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: devcatko z jetele, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí