za oponou všedních dní

za oponou všedních dní

Anotace: ...

...

za špinavou oponou
zdejšího světa
snažíme žít si své životy
a jak nám nakládá
bytí svá léta
tajně si bereme z košíku dobroty

jinak pak vážíme
překrásné chvíle
a misku snažíme
se rychle zváhnout
všechno to zaleží na vnitřní síle
či štastně až do smrti
nebo po lásce prahnout

kdyby však na všechno
byly vžycky jen dva
pak snadné by se to mohlo zdát
ale ty kdyby v záloze život vždy má
a přesto je nádherné i takto milovat

a tak za tou oponou
vidět smím alespon stejnou oblohu
a něco přát si když hvězda padá
pak sednout si s myšlenkou někam do rohu
a tiše poslouchat
co vlastně cvrček si skládá

...
Autor chalcedon, 16.06.2010
Přečteno 475x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejsou to snad ona "kdyby"
tak lákavá a tak ošidná
díky kterým smíme růst...?

a není to právě snění
které tím, že nás nutí toužit
dá nakonec smysl všedním dnům?

snad cvrček odpověď svými houslemi ti prozradí

12.07.2010 13:56:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí