poklop

poklop

Anotace: ..zašumelo

steblá s čiarkami
zvraštené, tiché
zadržiavajúce sliny
čo čakajú na deviatu rannú
kopy smetí, bzdôch
pološpinavých pohárov
a roztrhaných tričiek pofidérov
vraj tupé šumy
a drevom posypaný list
len tak zrazu zlúčený
zvoncami na našich hrudiach
ohlasujú záverečné
čo si budeme vyčítať
Autor k, 16.06.2010
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí