Milý Sire

Milý Sire

Anotace: Taky poděkování.Za nejkrásnější dvě hodiny.Jen škoda, že si to nikdy nepřečte....

Vím jsem jen jeden z patnácti tisíc,
co tančili, zpívali,radovali se,
těžko má slova k Vám doletí,
aby jste byl šťastný jako já...

Když jsem přicházel kousek blíž
Vy jste byl přece tak daleko,
netušil jsem ještě,
že může být něco tolik silného.

Pak jste milý Pane spustil,
a všechny starosti a bolesti,
které nám ten běžný svět přináší,
byly na dvě hodiny pryč.

Kam jste je dal?

Nevím jestli jste to cítil,
ale když se vaše prsty rozběhly
po černých a bílých klapkách,
tajil se všem dech.

A když zněla "Candle in the wind",
hořel jsem skoro stejně,
jako ta vaše svíce ve větru.....


Asi Vás už nikdy neuvidím,
ikdyž bych si to ještě jenou přál,
teď však chci jen říct Sire Eltone Johne:
"Thank You!!!!!!!"
Autor Madanik, 16.06.2010
Přečteno 277x
Tipy 13
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Kapka, Alien.v.v.s., carodejka, LeNuL, Kajaro, Květka Š., Izza, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí