ztracená

ztracená

Anotace: ...

ztrácím se
lehčeji
než chmíří v trávě
snadněji
než jehla v kupce sena
kéž bych křídla měla
kéž bych
těm všem smutkům mohla uletět
kéž by láska
na má pera
usedat neuměla
kéž bych jen létat směla
kéž bych jen nikdy
nadhled neztrácela





...
Autor Andee, 16.06.2010
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Xebeche, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí