Hvězda

Hvězda

Anotace: Pro Adélku

Byl jsem nejbohatší člověk na světě.
Měl jsem oceány a moře,
světadíly a zlato.
Všechnu zvěř i stromy a řeky jsem měl.
Tomu bohatství říkal jsem Adelin.
To krásné jméno Adelin mě teď budí, když spím.
Teď nic nemám
a propadám se do propasti nekonečna.
Byl jsem slepý,
ale teď vidím tu slovy nevyjádřitelnou lásku.
Postavím z té lásky nový svět a Adelin se ke mně vrátí.
Stvoříme spolu mnoho dalších světů
a naše láska se stane nejvetší hvězdou.
Autor Peetee, 16.06.2010
Přečteno 211x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí