Schovaná

Schovaná

Anotace: Vzpomínám do budoucna na naše stárnutí, které nepřežijem.

Jako bych nebyla
nebudu počítat
roky co odešly
proč mě chceš milovat?

Jako bych nebyla
schovaná před létem
tulím se do mlhy
zase jsem dítětem

kam jsme se vrátili
nikdo se nedoví
o tom jak našla jsem
pohádky v podkroví

tisíce příběhů
které se nestaly?
co oči nevidí
to srdce nespálí
Autor Mische, 16.06.2010
Přečteno 391x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, V.N.Losinský, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí