Vyznání od srdce

Vyznání od srdce

Anotace: Té která na celém širém světě je jen jediná. Ikdyž není má:(

Sbírka: Strasti a radosti života

Chci prostě chci
tolik toho říct Ti
Však nestihnu to už
jelikož umírám jako muž

Jsi prostě jsi
do rukou slzím si
krásná,úsměv co zahřeje
moje srdce hned pookřeje

Jsem prostě jsem
opuštěným psem
Svůdná,oči co cit probudí
rychleji dýchám hrudí

Jsi pro mě nedosažitelnou
Jsi pro mě nedotknutelnou
i když bydlíš za rohem
připadám si jako když Ti říkám SBOHEM...
Autor Jacob P. Verlaine, 16.06.2010
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Sweaty Woman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné.

22.07.2022 19:33:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí