Stačí se zastavit

Stačí se zastavit

Anotace: :)

Draze se šinem za vlastním stínem
opilý mocí, hloupí a krotcí
jak voli v davu bez studu, mravu
opilí rumem, slávou či trůnem.

Technika spěje, práci nám bere
nudnost je krotká hladová holka
vřelost je póza nadávky próza
láska je sex, pítí na ex.

Zkumavky plodí, lidstvo nám rodí
plodiny mizí pro ropnou krizi
neštěstí druhých točí se v kruzích
až přijde na nás, půjdeme na mráz.

Chce to se zastavit, znovu se naladit
přestat být otrokem, technickým robotem
a místo šidítek, použít myslítek
a v tichu přírody žít v klidu pohody.

Stačí se zastavit v klidu se poradit
přestat být sám jak v krovu trám
přestat být otrokem zahlcen pokrokem
nežít jen pro sebe, je to tak přátelé?
Autor Ďábel sám, 16.06.2010
Přečteno 250x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Iv, 4LJFilip, mida, Psavec, isisleo, CULIKATÁ, 666 Idiot MCR
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře jsi napsal.

09.04.2024 19:49:48 | mkinka

Přesně !

31.08.2010 12:43:00 | Iv

..bohužel máš pravdu..

16.06.2010 20:21:00 | isisleo

Ano-je:).Pěkné.

16.06.2010 17:41:00 | CULIKATÁ

To je dobrý...

16.06.2010 17:35:00 | 666 Idiot MCR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí