O radostech mých II

O radostech mých II

Anotace: dnes..přežil můj pejsek málem jistou smrt..tak se raduji dál..že ho tu stále mám..:)

Zní orchestr mou krajinou
Prší do paprsků slunce
Sladce k prameni života
Housle mění se v klavír pocitů,
smyslů i snů..
Proslazená radost smutná
Dým okolo bodu ticha..doutná
Řeka, co plyne k vodopádu
Dvě srdce živá
Nový den otevírá..klíč přítomnosti
Svět..kde jsme jen hosti
Duše, co radosti přijímají
Dřímají mi v klíně slzy i smích
Smutek utěším kapkou rosy
Šokující to uvědomění potřeby smutku
Nač ?
Překonání iluzí vnějšího světa
Nová meta třetího oka
A opět dým..
Smím..podlehnout, plout..
po radostech mých
Jako rychlozapálená slza
Jakoby mi z oka vypadla..
..je ona..
Plna bolesti i lásky
k sobě..ke mně
Jemně zarůstá mi pod kůži
Záchrana dotyků..
..do očí pohledů..
Mohu žít bez soudů pravidel
Jak šťastná jsem..
v mých radostí kormidel
Autor Agniezka, 16.06.2010
Přečteno 282x
Tipy 26
Poslední tipující: enigman, jedam, Čoki, carodejka, Beepat, Xebeche, labuť, Lota, Psavec, Markéta Hl., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Záplava radosti a to je moc hezké.))

19.06.2010 12:15:00 | carodejka

Prostě radoST!

17.06.2010 23:27:00 | Xebeche

smutek se proměnil v koncert radostných citů :-)

17.06.2010 00:22:00 | Lota

Jejda, su rád, že vše dobře dopadlo, pozdrav ho od papínka, haf, haf a ty Any pokračuj zvesela :-)

16.06.2010 20:39:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí