Učit se...

Učit se...

Anotace: ...znát život

Že život stojí za málo
já zvyk jsem si... už nebolí.
Pak aby se vyhrálo,
když hajzl míchá cukr se solí.

/Užívá si užívá, nechlastá a nezpívá.
S nadhledem a nad věcí, co chvíli se z duše převléci.
Užívá si užívá, vždy pěkná a vábivá,
smutná rána do hrudi se objeví, když úsměv zastudí./

Spravedlná justice se tváří, že nic nevidí.
Z kanceláří nahoře, když kouká se ven.
A dole žhavé pohrabáče strkají se do lidí.
To náš systém zůstává po léta nezměněn.

/Potají, jó potají se přikrádají, doufají...
...vezmou si tě nachvíli, než zahájí úprk zběsilý.
Potají, jó potají, potrestají, plivají.
Dám raději pětikačku,
by si mohli zajít koupit jinou hračku/
Autor Šerák, 16.06.2010
Přečteno 372x
Tipy 34
Poslední tipující: Ashita Abigor, la loba, urcite.me.neznas, saddova, Viktorie Zvalová, Rootness, Sisinka, TetaKazi, René Vulkán, susana načeva, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bavíš mě

06.10.2010 09:33:00 | urcite.me.neznas

pisen... nie?

13.07.2010 22:16:00 | saddova

Voskovec s Werichem by z ní měli radost. A já spolu s nimi.

20.06.2010 16:05:00 | René Vulkán

Tohle je dost dobře napsaný!Tak ti to sem píši,básníku:)

19.06.2010 15:26:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí