V podvečer

V podvečer

Anotace: Podvečerem kráčím a nitro ve slovech smáčím...

Paprsek mi prohřál zkřehlou duši,
pán polichotil, že mi to sluší,
už mám opět nastražené uši,
hledám očima toho lumpa s kuší.

Jaro běhá po krajině,
v kuchyni to voní po slanině,
léto klepe na dveře,
labuť zrcadlí se v jezeře.

Slunce tančí s červánky,
na prstech mám varhánky,
kapka s pěnou padá na mé tělo,
probůh, co to do mě zase vjelo ?

Zřejmě jsem se zotavila,
mnohé chyby napravila,
odpálila další světlici,
odemkla uzamčenou petlici.

Mohu kráčet, mohu stát,
už se mohu taky smát.
Mohu si i něco přát,
jen to pravé přání znát...
Autor Ráchel, 16.06.2010
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, Indigo, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí