noční tvor

noční tvor

Anotace: asc

sem opravdu nočním tvorem
sovy pro mě mouhou být vzorem
přes den sem mrtvý často spím
a když se probudím většinou jím
ale příjde noc a já se probouzím
na čilý mod jako když přehodím
sem pln energii lítám ulící
nesmyslný kraviny honí se mi palicí
nočního života já si užívám
a přes den jenom přežívám
a proto čekám zase na další noc
abych pocitíl opět tu skvělou moc
užívat si života z hrdla plna
volnost je pro mě nejvyšší cena
Autor ostuda lidstva, 16.06.2010
Přečteno 267x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, Iv
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí