Kristýně

Kristýně

Anotace: ...

Poslouchej,Kristýno:

v umývadle šplouchá moře,
stromy mají letokruhy,
o čápech se píší básně,
tak proč tolik mrzí zašlapaná rosa?

Víš, Kristýno,
neměla by jsi se tolik trápit,
bolí z toho ruce.
Víš, Kristýno,
neměla by jsi tolik plakat,
vypadá ti každá šestá řasa
a ostatně Kristýno,
svět je jen čekárna
na lepší období



co nebudou

protože pak


bychom nebyli
ani my.
Autor Rama_Maslova, 17.06.2010
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Hrábě, Cagi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekny az na to "by jsi", to me tam trochu iritovalo...

29.10.2010 13:41:00 | Jan Hrábě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí