Královna...

Královna...

Anotace: Mám moment, snad chvíli pro plnou náruč našich pocitú...

Pár figur na stole mimo pepita
večer bez štronza kličkuje
dáma čtvrtým krokem hledá ráj
ona zrak klopí, když usmívá se Král

V šeru měst partie probíhá
Smích probouzí okolí
Pár krokú a vlevo suita bílé
Snad zdolá hradby sametové

Posel rudé rúže přináší
Noc usíná a měsíc odchází
Snú chvíle rozbřesk odkryje
Je ráno a čaj voní po mátě
Autor Valemart, 17.06.2010
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí