Lehoučká

Lehoučká

Anotace: doufám, že ne jenom dnes..

Příjemně zachumlaná v peřince,
tak dlouhé uklidňující spaní,
jak poupátko schované v květince,
o červánkách nádherné zdání,
o rudých mráčků kudrlince,
než probudilo mne sluníčko ranní.

Vstala jsem z postele, jak pírko létala,
studená voda zchladila mi oči, tváře,
ty tam jsou slzy, navždy je stírala,
teď už jen úsměvu třpyt a záře,
letních vzdušných dní spirála,
se snůškou sladkého snáře.

Ovocný čaj, voňavá snídaně,
pohádková tůně veselých melodií,
zahalená v duhové vílí fontáně,
síla, impuls, dnes nic mě neubíjí,
bez lidí, bez starostí, bez jejich zbraně,
je mi dobře, taková lehkost mě ovíjí.

Kéž by to trvalo věčně..
Autor Jiná, 17.06.2010
Přečteno 282x
Tipy 17
Poslední tipující: Čoki, Petbab, Kapka, mida, Mbonita, Psavec, JohnyD., Boudicca, labuť, nejsembásník, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, ať je věčně... ST

18.06.2010 12:27:00 | Kapka

ať to chvíli vydrží ;-))

17.06.2010 13:23:00 | nejsembásník

Mám radost,že je Ti dobře a ať to trvá stále:)))

17.06.2010 13:19:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí