Roztrhat je oba!

Roztrhat je oba!

Anotace: Akrostich

Sbírka: Ztrácím tě

Rozšklebené rány v boku
Obvázané krve rukou
Zotročují silnou vůli
Troufají si na sousta
Rouhačských duší spousta
Halí se v motylů pel
A hoří za změtí skel
Troud v krbu očí zlých

Je opravdu v zajetí démonů svých
Eminence pokladů a zvratů pekelných

Obnažená krásy ňadra
Bolí stále trpitele
Ať semele vás Boží mlýn
!
Autor Ori Eremos, 17.06.2010
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí