Ženské lži

Ženské lži

Anotace: ...

Že vztahy nebolí
a make-up, že nepoškodí mou tvář

Že neusínám sama
a neprobouzí mě vůně kávy

Že život je pírko z páva
a klapot střevíčků po podlaze

Muži prý nepláčou
a rány prý zhojí čas

Dýchám za někoho jiného do své budoucnosti
Líčím si svou přirozenost každé ráno
a těším se až ji opět smeju
/ jen před Tebou

Ty zváštní speciální lži,
že každá je vyjímečná a krásná
a přesto se pořád srovnávám s jinou

Že charisma mi vlepí oblíbenost
i facku

Že cigareta mi dá punc nezávislosti
a konejšivá náruč dřív útěků, teď tvá

Že prý není láska jen pudy

Že najdu svůj vkus i místo na slunci,
které nepálí

Že nebudu královnou plesu ani kráska prvoplánová


Tak si o těch zvláštních ženských lžích přemýšlím
nahá ve výlevce sprchy
Autor jitro, 17.06.2010
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: Bernadette, NikitaNikaT., Gabrielle, susana načeva, její alter ego, Agniezka, mida
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pocitově hloubavá báseň... které, si myslím, porozumí mnoho z nás... neb v životě nětkeré věci, osudy, či slova, činy, jsou si podobné a člověk jimi za etapu svého života aj několikrát pronde. ST!***

10.03.2011 20:22:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí