Podvědomí

Podvědomí

Anotace: podvědomí nás vždycky zradí...

Přestává mě bavit
počítat špatné dny
co bylo to už není
a není na tom co měnit
ani kam utíkat
když stejně podvědomě
se vracím na ta samá místa
...
Jen vítr ve vlasech vlaje
tam, kde už mě nikdy nepohladíš
tam, kde se mě Tvé ruce,
už nikdy nedotknou
a bolí mě srdce
když pomyslím
že všechno mohlo být jinak
...
Autor TedelyBear, 18.06.2010
Přečteno 214x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, René Vulkán, Kapka, Květka Š., Skalsky Pavel, malá slečna, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí