Její šaty

Její šaty

Anotace: :(

Našel jsem její šaty.
Voněly její vůní
a ja začal plakat.
Jsem v pekle.
a budu tam,
dokud se mi nevrátí má láska.
Našel jsem její šaty
a já nevěděl proč stále dýchám.
Vlastně už jsem zemřel.
Až bude spát,
příjdu jako duch
a políbím jí.
Není jiná žena.
Na celém světě je pouze jedna jediná.
Prosím o šanci.
Autor Peetee, 18.06.2010
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí