Bráškovi

Bráškovi

Anotace: k narozeninám;)

Dnes je tuze významný den,
podívej jak nádherný je svět,
věř, vše je skutečné, žádný sen,
totiž dnes máš už deset let!

Dnes jsi zase starší o rok,
nedávno Tvoje první slovo, první krok,
naučil ses mluvit, zpívat, plakat a smát
a najednou už umíš počítat, číst a psát!

Jak krásně procházíš tou cestou života,
i nadále se štěstím a zdravím drž se za ruce,
ani na chvíli ať neobklíčí Tě prázdno, temnota,
ať všude a pořád svítí Ti paprsky Slunce.

Ať jednou jsi tak moc šťastný, potkej lásku
a všechna klubka bez potíží rozmotáš,
ať šedivý déšť nekreslí Ti na tvář vrásku,
ať svou sílou mořskou bouři rozpoutáš.
Autor Jiná, 18.06.2010
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: zelená víla, Čoki, susana načeva, Petbab, Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I ode mě vše nejlepší-hodně zdraví,štěstí a spokojenosti:)

18.06.2010 13:06:00 | CULIKATÁ

Moc hezké přání, taky přeju vše nej...

18.06.2010 12:29:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí