Poslední kapka

Poslední kapka

Anotace: Omlouvám se předem za gramatické chyby, báseň byla psána v lehce opojeném stavu. Děkuji za pochopení.

Poslední kapka vína,
držím sklenku a počítám.
kolik ran, kolik bojů zda jsem či nejsem vina.
Držím sklenku vína a počítám,
zda nahoře je či není zima.
Držím sklenku a počítám,
hledím před sebe.
Marně hledám to své a bílé nebe.
Co jsem já a co jste Vy mí drazí.
Přátelé, lásky, rodina vy mí vrazi.
Život můj teď usíná.
Přemýšlím a mé srdce přepíná, žila jsem, jak žít jsem chtěla?
Tak abych nikomu neublížila?
Avšak ostatní Vy tvorové lidší snad výš než já, vy bohové snad Římští žili jste, tak jak ste chtěli a na můj život nehleděli.
Jsem tu a byla jsem, zbývá jen otázka.
Kde vlastně jsem?
Autor Salarin, 18.06.2010
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí