Aha

Aha

Anotace: dobrou náladu mám pořád, jen tohle je myšlenka týden stará;)

Vypadalo to.

Už v životě nechci slyšet slovo
NAIVITA.
Už ji chci vypustit z hlavy,
všechno tam zůstává,
jedna velká záplava,
všechny ty zásahy, rány, splavy,
všechno s ní se střetává.

Všechno je jinak.

Proč to neberu tak jak to je,
dělám z toho něco jinýho,
co to k sobě slepuju,
zatracený obrazy moje,
proč se nad vším zastavuju?

A vždycky to tak bylo.

Hold jsme slepci snivý,
bez hůlky,
prej se tomu říká růžový brýle,
všechno nám je vzdánlivý,
do té naší komůrky,
jen ty hezké souvislosti, chvíle.

Daleko a přitom blízko tak,
bych řekla spíš zavřený oči,
jak můžem mít tak blbej zrak?
A v uších sluchátka,
celý svět jinam se stočí,
však pirueta je krátká.
Sakra krátká.

No, to je tajný.

Aha.
Autor Jiná, 18.06.2010
Přečteno 273x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, Bean, Čoki, susana načeva, Petbab, JohnyD., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aha..
podstatou je..
ze my jsme v roli vraha..

mame v rukou kterou cestou jít..
zda plakat zoufat..
a nebo se veselit .o)

20.06.2010 18:42:00 | Bean

Já mám bríle jako nutnost,občas je střídám se slunečníma:)))Růžové mi ve sbírce chybí:)
ST

19.06.2010 15:20:00 | susana načeva

ružový brýle jsou fake...ale čím díl je nosíš tak tím tvrdší bude setkání s realitou

18.06.2010 18:26:00 | JohnyD.

Já ty růžové brýle neustále sundávám,ale ony se mi stále na nos vrací:))

18.06.2010 13:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí