Na začátku je vždy jen TMA

Na začátku je vždy jen TMA

Anotace: co zrodí se z tmy?

Proč je taková tma?
Na začátku je vždycky tma..
a když tma není tmou,
stáva se noc i den pouhou hrou.

Hrou divokou a dlouhou,
když hoří plamen s touhou,
mocnou svou.
Prostoupí mnou,
když noc už splývá s dnem,
je pouhým okamžikem
jedním dlouhým ránem.

Na začátku je vždycky tma
a co z tmy se zrodí,
může být jen světlem,
zrozením a životem.
Autor greenus, 18.06.2010
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: 4LJFilip, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí