Z výletu tam a zase zpět

Z výletu tam a zase zpět

...cestičkou vyšlapanou jela jsem;

za pasem myšlenky šedé měly tvář;

než, když jsem se vracela, jako svatozář

rozzářilo se mi slunce v očích mých;

to krajina je oděla do svých krás

tak měla jsem se:svěží čas
Autor jiřička, 18.06.2010
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí