Slova Bosse Podsvětí

Slova Bosse Podsvětí

Anotace: ...z těchto slov jde strach...:-O

Jestli mě zabiješ
půjdou po tobě
a budou ti za
zadkem tak dlouho
dokud ti nedotluče srdce
***
neberou si servítky
a pro mě již zabili
mnoho nepohodlných lidí
***
dotkni se mě
uraz mě
a můžeš si začít
kopat hrob
***
chápeš mě
nebo to chceš vysvětlit
kulkou do stehna
***
to je vše
teď běž
***
neznáš mě
já neznám tebe
jasný?
***
rozumíme si kluku
a pamatuj
křivé slovo
proti našemu podsvětí
a do hodiny nedejcháš
***
já mám lidi všude
v přestrojení
mám kontakty
ke mně se donese
i šepot větru
**
takže bacha
ať se nespálíš
*
kremační služba
nám slouží ráda
Autor Tomáš Přidal, 18.06.2010
Přečteno 234x
Tipy 6
Poslední tipující: hašlerka, susana načeva, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí