Rada do života

Rada do života

Anotace: ***

Mám pro tebe jedno tajemství
Život je tvrdá džungle
Kdo to neví tomu se to vymstí
Brzy skončí na kudle
Mám pro tebe jednu informaci
Teď jsi na to sám
Proto někdy je to na palici
Že jsi svůj vlastní pán

Prachy dělají prachy
A prachy dělají moc
Žádný viditelný strachy
A nevolej o pomoc
Nikdo ti na ní nepřijde
Snad jen aby tě dorazil
smutek tě jednou přejde
z něho načerpáš nových sil

mám pro tebe jedno tajemství
navíc se už raději neptej
celé bytí je protkáno bolestí
a neříkej že já jsem zlej
mám pro tebe jednu informaci
věř mi není vůbec zbytečná
tam venku na divoké ulici
je přehnaná slušnost konečná
Autor Edmond Kadad, 18.06.2010
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Viva La Roma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí