Hračka

Hračka

Anotace: jako kočka s myší??

Hledáš jen hračku
Co můžeš si s ní hrát
A přitom tvrdíš
Jak moc chceš milovat

Naštěstí nevěřím
Už slovům tvým
Láskou se drahý
Neopíjím


Myslel jsi to vážně, když jsi říkal, že mě budeš milovat?
Autor katerina.johana, 18.06.2010
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí