Můj anděl strážný

Můj anděl strážný

Anotace: ***kdo kráčí stále s tebou?***

Můj anděl strážný mě drží za ruku a má mě rád.

Když chci se poučit,
nechá mě vyvenčit,
ale ve stínu pochoduje
za mnou.

Jakmile se špatného nabažím,
zase k němu přiběhnu
a zachumlám se do jeho
měkkého lůna.

Dává mi svobodu.

Je na čase, abych
já jemu dala své slovo,
že vše v dobrém vykonám.

Každé poranění ošetřím,
budu si s sebou brát
kufříček s obvazy,
do sanitky pak naložím
zmrzačená srdíčka
a sobě pořídím berličky,
abych neuklouzla na ledu.

Jinak už to fakt nesvedu.
Autor jerabina, 18.06.2010
Přečteno 209x
Tipy 2
Poslední tipující: devcatko z jetele, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí