Samota?

Samota?

Anotace: ...jsme vážně vždy sami?

Ležím sama v sobě schoulená.
Skrčená- až pod bradou kolena.
Sama?

Vyměnila jsem Tě za černou,
od hlavy až ka patě halící mě, věrnou,
tikající tmu.

Ležím sama ve tmě. Já a pocit zhrzený.
Sama? Možná- mam na čele varažený
cejch samoty

Ležím sama se sebou schoulená.
Vzpřímeně- i když pod bradou mám kolena.
Dívám se na čenočerné tikající nebe,
Sama? Možná- al našla jsem ztrceného nejlepšího přítele

...a to sama sebe!
Autor Christiana, 18.06.2010
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, ajlonka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

musíš být odvážná, samotu jen tak někdo neustojí...závidím ti...ST

19.06.2010 00:45:00 | ajlonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí