Únik (z) reality

Únik (z) reality

Anotace: ...

Pod tíhou slz,
ztěžkly moje řasy.
Říkám si proč
a říkám si asi.

Vím, mohu za to já,
jen doufám,
že naděje poslední umírá.

Tak bláhová a slepá,
mohu být jen já.
Realita mi uniká
a já smutkem budu zalita.

Jsem sobecká, vím.
však o opaku stále sním.
Lidé se ale těžko mění, víš?
I když o tom dnem i nocí sníš.

Jak dlouho budu obklopena samotou,
jak dlouho budu pohlcena temnotou?
Možná déle než bych chtěla.

A realita uniká mi.
Nebo možná já před ní.
Autor Beznadějná, 19.06.2010
Přečteno 259x
Tipy 11
Poslední tipující: slnečnica, Judita, Radek.oslov.Šafárik, al-pacino, mida, CULIKATÁ, Agniezka, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak dlouho budu obklopena samotou,
jak dlouho budu pohlcena temnotou?
Možná déle než bych chtěla.

A realita uniká mi.
Nebo možná já před ní.
ST! a neutíkej, jak tě má někdo najít ? :))

19.06.2010 22:58:00 | mida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí