Dirtjump

Dirtjump

Anotace: Letět co nejdál...

Sedět,
na stromy hledět...
dýchat,
a nepospíchat...
milovat,
a také litovat...
věřit,
už nejde nic zkazit.

A zuby vypadlé na chodník
týpek objíždí na svém Cannondejlu
večer si pohraje s kočičkou...
chmýří na kůži bude stát.

Kde je kurva to kulometné hnízdo??!!

S rukami v pěsti přitulen k pažbě
v očích ohně udících se lidí...
déšť...

Nechat se slavnostně odvést k betonovému hovnu
na kterém rybízek nacvičoval dirtjump
a vymlátil si všechny zuby

stejně nic nepochopí...

A už to zase spadává někam do stoky
ze které jsme sotva vytáhly ksicht.
Už to nemáme ve svých rukách...
Autor Robby Hartmann, 19.06.2010
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí