Zpověď chorého mozku

Zpověď chorého mozku

Zpovídám se ze svých hříchů,
zpovídám se právě teď!
Zpovídám se v kýčovitém tichu,
zpovídám se - žádné barvy, pouze šeď!

Zpovídám se ze žalu svého,
zpovídám se v tuto chvíli.
Zpověď mozku mdlého!
Jen stíny štěstí mi zbyly.

Zpovídám se hlasem tichým,
zpovídám se řevem zoufalým.
Překvapuji přiopilé mnichy?
Budu chybět pozůstalým?!
Autor Satha, 19.06.2010
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Rootness, Fighting Dreamer, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mě teda rozhodně chybět budeš:(

21.06.2010 21:36:00 | Fighting Dreamer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí