Čekám na slova z velký dálky

Čekám na slova z velký dálky

Anotace: ...

Čekám na slova z velký dálky
snad mi je tahle noc přinese
oči schovávám za červánky
slzy si vítr odnese

Mraky jsou těžký jako hlína
nasáklá deštěm znavená
pana Maria a její vina
početí nic neznamená

Ruce svázané luční trávou
duše si létá po kraji
andělé cestu nepošlapou
rozmlouvám s nimi potají

Slepá je víra plaché štěstí
v nebi se zástupy šikují
neznámá láska bez bolesti
šeptám ti do srdce Miluji
Autor Koprtinka, 19.06.2010
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Květka Š., CULIKATÁ, mida, Divoženka1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc,moc hezká.St

19.06.2010 22:10:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí