Ponořena do vína

Ponořena do vína

Anotace: červeně...čekám na spolupitce :)

. .

Ponořena do vína
vroucně s chutí sametu
trpce, sladce - svázaná v korzetu
a oheň v srdci, když dým stoupá z komína.


A tak jako Karmína
nalévám další z bezedných sklínek,
povzbuzuji návraty do vzpomínek.
15:30 - lehce ponořená do vína.


Cabernet svlažuje dychtivá ústa,
vždyť čekám, že se tu objevíš.
16:30 - má duše je pustá
a sugesce nasnadě, že si mě oblíbíš.


Možná lžu sama sobě,
jsem monologem proti Tobě.
A snad proto ponořená do vína...



...
Autor Dekadence, 19.06.2010
Přečteno 360x
Tipy 1
Poslední tipující: Krahujec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí