nelze

nelze

NELZE

Její tělo bylo pokryto listím.
Vítr jí vál ve vlasech, jako by ho ovládala.

Doprozázelo jí vytí vlků.
Pohled, který mrazil po zádech,
těžko mu může někdo uniknout.

Není slyšet nic, než její tichý smích,
který nahání hrůzu.

Svým lehkým krokem připomíná motýla.
Kůže ledově bílá, by se dala přirovnat
k ledovcům, taky tak krásná a nebezpečná.

Horké rty nabízejí polibek.
V očích se odráží hřích,
co láká a přitahuje jako magnet.

Dráždí všechny smysly,
není cesty úniku,
nelze se jí vyhnout.
Autor anděl s černou duší, 20.06.2010
Přečteno 254x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí