Tvoje kouzlo

Tvoje kouzlo

Anotace: ..pro Martí xD

Když už brečím a naději ztrácím,
objevíš se ty a já k životu se vracím.
Prokoukneš mojí smějící se masku,
za to že se nesvěřím dala bys mi facku.

Pořád mi omíláš jak pořád budeš se mnou,
a přesto vše řeším sama s bolestí temnou.
Když už se rozhodnu říct ti své potíže,
ta tvoje reakce dostane mě do tíže.

Čekám obětí,útěchu a její slova ohraná,
bude to v pořádku neřekneš,hra byla prohraná.
Možná ti ty slova přijdou zbytečná a na nic,
ale chci je slyšet,když dosáhnu svých hranic.

Nepotkala jsem nikoho s utěšujícím objetím,
přesto za to že tě mám brečím dojetím.
Ten tvůj úsměv a vážnost co promění se v něj,
i to mi pomáhá,tak dál na mě klidně se směj.

Ten smích,očaruje mé ledové slzy,
možná že na zábavu je pořád brzy.
V hřejivých očích,jiskra ti skočí
vidím se v ní a má bolest skončí.
Autor Hachi, 20.06.2010
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: 4LJFilip, TetaKazi, malá slečna, CULIKATÁ, pamp_elka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no kamarádku xD ale je to vlastně jedno xD

21.06.2010 20:45:00 | Hachi

:) to je pro maminku? :) hezké

20.06.2010 09:09:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí