Přání

Přání

Anotace: ...

Je podzim.
Už uvadlo letní kvítí,
a zima přichází,
slunce již moc neposvítí.

Je-li však sluncem
prozářený tvůj život,
nejde nazývat koncem
žádná z temných vod.

Je podzim.
Podzimní záře pableskuje skrz mraky,
kam děti pouštějí své papírové draky.

Draky s přáním.
S dětským přáním. Letícím k nebi.
Snad doletí tam,
kde by,
bylo vyplněním.

Textem vám chci sdělit přání,
s nímž pak všechno bude k mání.
A s papírovým drakem,
pošlu ho k nebi zlatým prakem.

Však ani nepřemýšlela jsem,
jak dlouho opuští zem.
Přání letí v Boží dům,
náruč otvírá andělům.
Všechno se splní.
Vím to.
Autor Monica., 20.06.2010
Přečteno 270x
Tipy 14
Poslední tipující: Chancer, J.U. Ray, Alien.v.v.s., Bíša, Holis, René Vulkán, MailMann, synanceia
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V přáních máme vložené naděje a dokud máme naděje, nic nás nepotopí!

03.07.2010 16:58:00 | Chancer

Ano, piš!

28.06.2010 17:22:00 | Bíša

Je to hezký Moni, tak jen dál piš a piš.

27.06.2010 22:36:00 | René Vulkán

Je to pěkné :-)

20.06.2010 10:07:00 | synanceia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí