Největší scéna.

Největší scéna.

Anotace: ...........

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

V životě každý z nás má svoji roli,
mýlíš se- jestli za divadlo ho máš,
já vím že žití někdy bolí,
od první zkoušky se jak na premiéře snaž.

Každý akt jen jednou můžeš si zahrát,
reprízu nám osud bohužel nedopřál,
každý den svou roli musíme tak odehrát,
aby jsme věděli zítra,jak hrát dál.

Asi by chtělo všechno si zprvu zkusit,
pak by snad chyb už žádných nebylo,
bez chyb jen, se ale přeci nedá žít,
potom by zlepšit ani už nic nezbylo.

Z divadlem ale v něčem se schodnem,
každý chce hrát v životě jen hlavní roli,
až přijde naši derniéry den,
aby jsme na dlouho,v myslích všech ostaly.
Autor jozífek, 20.06.2010
Přečteno 337x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Elisha, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to jak píšeš, zamyslela jsem se.

18.07.2010 20:55:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí