Zítřek

Zítřek

Anotace: Jaký bude nový den?

Tam, kde slova klamou,
tam, kde mysl usíná.
Tam, kde duše se lámou,
a srdce zhasíná.
Tam, kde smutek a neštěstí
je bolesti předzvěstí.
To je svět nového rána,
kde každý má svého pána.

Slzy zkrápí temnou zem,
nechali to dojít sem.
Každé nové jitro
je jako zlý sen.
Zžírá jejich nitro,
chtít utéct z kruhu ven.
Autor Truth, 20.06.2010
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí