Díky andělům

Díky andělům

Anotace: Člověk pochopí pravé hodnoty až ve chvíli kdy mu teče do bot..Všechno plyne jak má a najednou stojíte před životním momentem , kdy nemůžete udělat nic a musíte jen čekat, co vám zavolají z nemocnice..jak se říká - kdo nezažije, nepochopí...

V proudu vody v ranní sprše
Stéká sůl mi po tvářích
Sevřen morem vlastní duše
Hledám důvod proč zrovna ty

Bolest z toho nevědomí
Možnost všech těch osudů
Jakou cestu vyberou ti
Ptám se každou sekundu

Odpovědí přibývá mi
Cesty víc se klikatí
Myšlenkami rozervaný
Sedím v dešti s závratí

Chápajíc víru v boha
po dvou hodinách čekání
se vracím trochu jiný
více živý více šedivý

Dala jsi mi šanci
Dál spokojeně žít
Nakousla jsi odpovědi
Co plynnou pouze ze smrti



Celé je znát nechci.
Bůh s těmi
co to štěstí neměli.

Díky živým andělům.
Díky i těm neživým.
Autor Tom Abrhám, 20.06.2010
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Divoženka1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí