Noční můra

Noční můra

Anotace: ....

NOČNÍ MŮRA

Prošla temnou ulicí za ní šel muž,
neohlédla se, nevšimla si, že v ruce svírá nůž.

Náhle k ní však zamířil,
lesklý předmět k hrudi ji přiblížil.

Chtěla křičet nemohla,
modlitba by nyní těžko pomohla.

Čepel ostrá zabodla se do břicha,
krev vytryskla do ticha.

Pohlédla mu do očí,
plná strachu, bezmoci, nebylo už pomoci.

Z hrdla se vydral bolestný stén,
trhla sebou, s hrůzou otevřela oči a zjistila, že je ráno nový den.

Byla to jen noční můra, sen hrozný,
v dnešním světě však i v reálu dost dobře možný.

Každý člověk nemá to štěstí se probudit
a zlou vzpomínku zapudit.

Po světě běhají takto choré bytosti,
naplněny zlem a krutostí.

Chtíc ublížit pouze,
popustit uzdu své odporné zhýralé touze.
Autor Samanta, 20.06.2010
Přečteno 212x
Tipy 2
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Desivá, leč líbivá ST.

22.06.2010 12:45:00 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí