Tak ako...

Tak ako...

Anotace: ...

Tak, ako
Blúdim dúhou, ktorá celá je šedá ,
Ako labyrint , z ktorého sa vykročiť nedá,
Momenty, čo otvárajú Ti oči ,
Niekedy pocit, že od lásky si len krôčik.

Tak ako more, ktoré búri sa vlnami ,
Tie chvíle utichnú
Prečo šťastie je tak rýchlo za nami ?
Jeho vánok stratí sa po tichu.

Tak ako strach, ktorý zacláňa Ti v úsmeve ,
Život je raj i zápas , každého dostane.
Tak, ako bocian ,ktorý nosí nás do maminých dlaní,
Tak, ako každý deň svetlá farieb vidieť môžem ,
Tak ako mladí povedia si, už sme nato starí,
Tak srdce pre lásku i nakoniec sveta pôjde.
Veď ľudské srdce nemalo by hrať na všetky strany,
Tak, ako sila , ktorú potrebuje i ten najsilnejší človek,
Tak i láska nedá sa vymazať zo srdca kedykoľvek.
Samy sme dôkazom ,že svet sa každučkou minútou mení.
Dokážme si byť ešte úprimne verní....
Autor Spidy, 20.06.2010
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí