Zlo

Zlo

Anotace: Napsaná 20.6. 2010 :)

Člověk ve stínu zla,
bojí se smrti.
Najednou na něj spadne mdloba
a je v pasti.

Stín, je člověka nepřítel,
tak ho nepokoušej!
V tom okamžiku jsi bez křídel
a nikdo ti nepomůže.

Jednou stín pokusíš,
svůj život tím ohrozíš.
Temnotu přivoláš
a už se jí nezbavíš.

V temnotě je samé zlo,
zlu se neubráníš!
Zlo je sice slabé slovo,
ale když tě dostane
svůj život tím ztratíš!

Zachraň svůj život
a nepokoušej zlo!
Nech zlo napokoji
a neztratíš ho!
Autor MonysS, 20.06.2010
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí