ty

ty

Anotace: ...

Ukaž svou krásu,
ne slovy, ne vzhledem,
ale svou duší,
jestli snad tuží
jak napuštěná jedem
ze zrcadel střepin,
bodá do hlasu.
Rozevři mysl,
projev své city,
tvůj šestý smysl,
nebo stačí jen,
když povíš mi
že tenhle sen
potrvá věčně...
Autor Kutty, 20.06.2010
Přečteno 295x
Tipy 3
Poslední tipující: Malá Lucije, CULIKATÁ, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí