....Pro dcerku .......

....Pro dcerku .......

Anotace: jenom tak ....

Moje láska pouští mě a přitom drží
Láska jediná
Hledí pryč a zároveň mně do očí
Láska jediná
Nad hlavou modré nebe bez mraků
Láska moja
Mně však vidí ve fraku a z oblaků
Láska moja
Víš, že potřebuje lásku čistou bez prachu
Láska moja

Co víc než láska je?
To je to, co ji zůstane

Chtěl jsem běžet přinutila mě klečet
Láska moja
Chtěl jsem smát se, přinutila mě brečet
Láska moja
Věčný plamen ve mně vzplál už navždy
Láska moja
Je to moje láska místo hloupé vraždy

ztrácíš se ztrácíš
nejsi žena moja?
Moje žena jediná?

Vysoký kluk tě v parku potkává
Láska moja
Tuhle díru nezalepíš páskama
Láska moje
Nad hlavou modré nebe bez mraků
Mně však vidí ve fraku a z oblaků
Ona je naše láska v soumraku
Ona je a navždy bude bez mraků.
Autor jarokurucz, 20.06.2010
Přečteno 206x
Tipy 1
Poslední tipující: Malá Lucije
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí