odevšehoněco

odevšehoněco

Anotace: ab

Zálety

Chtěl jsem si najít omluvenku
a teď jsem rázem ze hry venku
Ať líbí se či nelíbí

Vždyť vidělas mne včera venku
jak obhlížím tu Divoženku
Takhle se platí za chyby…



Kuchařská

Snad kvůli tomu souznění
Snad proto, že to neměním
a na hrncích jsem uletěl

Teď vařím, peču – v kuchyni
(veršíky schovám před tchyní)
a je mi líp, než na světě…



Z Vinotéky

Vzdoruji svému osudu
a tak jsem zůstal u sudů
Láskou se opít – tak to ne!

Však co jsou mi platná předsevzetí
když v myšlenkách jsem v tvém objetí
a z pípy tu teče Chardonnay



Politická

Až objeví se v televizi
ten panák, co lže za provizi
Vyrazím křičet do ulic

Možná, že jsem teď trochu k smíchu
tož alespoň mám zdravou míchu
a třeba nás tam bude víc…
Autor trentatre, 21.06.2010
Přečteno 239x
Tipy 14
Poslední tipující: Gabrielle, Sweet KiWi, Mbonita, Linzerka, TetaKazi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Divoženka jistě sličná byla,
že tě tolik okouzlila. :-)))
...jinak pěkné St

25.07.2010 12:58:00 | Sweet KiWi

bezva miniaturky:-)
ST

13.07.2010 21:04:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí